Alle categorieën

Solar Street Light

Home > Producten > Solar Street Light

Solar Street Light

Straatlantaarns op zonne-energie gebruiken zonlicht als energie, accu's als energie en LED-lampen als lichtbron. Straatlantaarns op zonne-energie kunnen overdag worden opgeladen en 's nachts worden gebruikt zonder complexe en dure aanleg van pijpleidingen. Ze kunnen de lay-out van lampen willekeurig aanpassen, wat veilig, energiebesparend, vrij van vervuiling, geen handmatige bediening, stabiel en betrouwbaar, energiebesparend, energiebesparend en onderhoudsvrij is.

Het systeem bestaat uit een zonnecelmodule (inclusief steun), LED-lampvoet, controller, batterij en lantaarnpaal. In het zonne-energiesysteem hebben de prestaties van de batterij rechtstreeks invloed op de uitgebreide kosten en levensduur van het systeem. De batterij die door ons bedrijf BETTERLED Lighting wordt gebruikt, is een lithium-ijzerfosfaatbatterij met een levensduur van 5-8 jaar. Zonnepaneel We gebruiken fotovoltaïsch zonnepaneel van polysilicium, hoge foto-elektrische conversie-efficiëntie, snellere laadsnelheid. Lamplichaam gebruikt hogedruk spuitgietaluminium, het is erg sterk en ook goed voor de warmteafvoer.

Het is bevorderlijk voor de vermindering van de systeemdimensie; De laad- en ontlaadcontroller heeft optische controle, tijdcontrole, overlaadbeveiliging en omgekeerde verbindingsbeveiliging, wat kosteneffectief is.