Alle categorieën

Over Ons

Home > Over Ons

Bedrijfsprofiel

2023-04-07_091424

Betterled (Shanghai Leiqiong Lighting Technology Co., Ltd.) werd opgericht in 2009, gevestigd in Shanghai. We zijn geslaagd voor ISO9001: 2015 kwaliteitssysteemcertificering, ISO14001: 2015 milieubeheersysteemcertificering en ISO45001-certificering voor gezondheid en veiligheid op het werk.

Betterled heeft een sterk R&D-personeel dat dat wel is.

professioneel op het gebied van LED-toepassing, elektronica, verlichting, structuur, speciale LED-voeding, technisch ontwerp enzovoort.

Ze wijden zich aan het ontwikkelen en produceren van meer dan 10 soorten jaarlijks ontwikkelde producten, die van geavanceerde technologieën, modieus en van hoge kwaliteit zijn. Al onze producten zijn voorzien van CE-goedkeuring en RoHS-conformiteit, een deel van de producten wint SAA, CB ,GS, UL-certificaat. Meer dan 90% van de producten wordt geëxporteerd naar Europa, Noord-Amerika, Azië en andere gebieden.

Wij beschouwen "productkwaliteit" als onze kern, "betrouwbaarheid, uitvoerbaarheid en lage kosten" als productontwerpconcept, om producten van hoge kwaliteit te bieden met de beste service in de branche en om op een eerlijke en verantwoorde manier met klanten om te gaan.

Betere verlichting, betere wereld!

Certificaat

Proces