Alle categorieën

Onze service

Home > Service > Onze service

Voor Betterled Lighting richten we ons op kwaliteit.

1. Pre-sale-service

Betterled Lighting heeft meer dan 10 professionele ontwerpers en ingenieurs. Ze hebben een rijke ervaring in het ontwerpen van buiten- en industriële verlichting, zoals structuurontwerp, optisch ontwerp, ontwerp van warmtebeheersystemen en matrijsontwerp.

2.In verkoopservice

We hebben veel productie- en testapparatuur om ervoor te zorgen dat elk product van ons bedrijf betrouwbaar, testbaar en van hoge kwaliteit is, en productiefaciliteiten en capaciteiten zijn de top op dit gebied. Bijna 90% producten hebben CE CB ROHS ENEC en ander certificaat behaald.

Betterled Light kan het testrapport en het IES-bestand aan de klant verstrekken, zodat de producten gekwalificeerd blijven.

3. service na verkoop

Betterled Lighting zal de levering van de goederen verwerken, na ontvangst door de klant zullen we met klanten bevestigen of de goederen goed zijn verpakt. Als er een probleem is met de producten, zal Betterled helpen de reden te vinden en klanten helpen het probleem snel op te lossen.

1 、 pre-sale service

We hebben meer dan 10 professionele ontwerpers en ingenieurs. Ons ontwerpteam is uitstekend in het ontwerpen van buiten- en industriële verlichting, zoals structuurontwerp, optisch ontwerp, ontwerp van warmtebeheersystemen en matrijsontwerp

2 、 In verkoopservice

We hebben veel productie- en testapparatuur om ervoor te zorgen dat elk product van ons bedrijf betrouwbaar, testbaar en van hoge kwaliteit is

Productiefaciliteiten en capaciteiten

Testapparatuur

1) Opto-elektronicatest

2) Zoutsproeitest

3) Temperatuurinspectie-instrument

4) Grondweerstandstest

3 、 dienst na verkoop

We zullen de levering van de goederen verwerken, nadat klanten deze hebben ontvangen, met klanten bevestigen of de goederen goed zijn verpakt. Als er een probleem is met de producten, helpen we de reden te vinden en helpen we klanten het probleem snel op te lossen.

H6WL-4236-6074-c385-a7bb-722d

ONDERZOEK