Alle categorieën

Geleid tuinlicht

Home > Producten > Geleid tuinlicht

Geleid tuinlicht

Led Garden Light is een soort buitenverlichtingslamp. De lichtbron maakt gebruik van een nieuw type LED-halfgeleider als lichtlichaam, meestal verwijst het naar buitenverlichtingslampen van minder dan 6 meter. De hoofdcomponenten van Led Garden Light zijn samengesteld uit LED-lichtbron, lamp, lamppaal, flens en in de fundering ingebedde delen. Omdat led-binnenverlichting diversiteit en esthetiek heeft, heeft het de kenmerken van het verfraaien en decoreren van de omgeving. Daarom wordt het ook landschaps-binnenverlichting genoemd. LED heeft de kenmerken van energiebesparing en hoge efficiëntie. Het wordt voornamelijk gebruikt voor buitenverlichting in stedelijke langzame rijstroken, smalle straatjes, woonwijken, schilderachtige plekjes, parken, pleinen en andere openbare plaatsen, die de buitenactiviteiten van mensen kunnen verlengen en de veiligheid van eigendommen kunnen verbeteren.

Beter geleid tuinlicht gebruik hoge druk spuitgieten aluminium materialen, oppervlak anti aging electroastoticspray proces, super weerstand tegen corrosie. Hoog transparant gehard glas, slagvastheid met hoge weerstand. LED-tuinlamp breed gebruik voor het plein, tuin, weg, openbare plaatsen.

Het complete led-tuinlicht van BETTERLED Lighting is IP65 en IK09, garantie 3-5 jaar beschikbaar, heeft een certificaat van ENEC, TUV, CB, CE, ROHS enz.