Alle categorieën

Geleid tunnellicht

Home > Producten > Geleid tunnellicht

Geleid tunnellicht

LED-tunnelverlichting is een soort lichtefficiëntie en energiebesparende lamp, die geen verblinding of ander ongemak veroorzaakt. Geïmporteerde materialen worden gebruikt als reflectoren en door een nauwkeurig lichtverdelingsontwerp, met een arbeidsfactor van meer dan 0.9, hoge reflectie-efficiëntie, goede lichtdoorlatendheid, energiebesparing en milieubescherming.

LED-lichtbron heeft de volgende voordelen:

(1) Kleine lichtverzwakking: als de warmteafvoercondities goed zijn, is de lichtverzwakking van LED in de eerste 10000 uur positief, is de lichtverzwakking van LED in de eerste 10000 uur 3% - 10%, en de lichtverzwakking van LED in de eerste 50000 uur is in feite 30%, wat veel lager is dan dat van de gewone lichtbron voor wegverlichting, en de luminescentie is stabieler.

(2) Hoge kleurweergave: over het algemeen is de kleurweergave van LED ongeveer 70 ~ 80,

(3) Levensduur: de levensduur van LED's is hoger dan die van algemene wegtunnelverlichtingsbronnen, en nu is deze over het algemeen hoger dan 50000 uur.

(4) Prijs: hoewel de huidige prijs van een LED-lampvoet hoger is dan die van traditionele verlichtingslampen, daalt de prijs met de volwassenheid van de productietechnologie scherp. Led heeft ook de voordelen van een hoge onderhoudscoëfficiënt, goede veiligheidsprestaties, geen stroboscoop, energiebesparing en milieubescherming